28 Ocak 2015 Çarşamba

OTTAMARE SUITES

       İstanbul Avrupa Yakası sahil bandında Zeytinburnu'nda yapılan projenin en önemli özelliği deniz feneri benzeri tasarımı ile tüm dairelerinden kusursuz bir Marmara Denizi ve Tarihi Yarımada manzarası sunması. Ottamare Suites projesi ülkemizin prestijli konut projelerinde yer alan Sinpaş Yapı ile Katar firması olan ve tüm dünyada finans ve gayrimenkul yatırımları bulunan Barwa Holding ortaklığı ile oluşturulan Ottoman A.Ş. tarafından yaptırılmıştır.



       Ottamare Suites projesi doyumsuz manzarasının yanı sıra sahil yolundan Atatürk Havalimanına kolay ulaşımı ile dikkat çekiyor. Ayrıca deniz ulaşımının kullanılacağı projede ülkemizde ilk kez hayata geçirilecek deniz limuzini ile istenilen bölgeye kolay ve zahmetsiz gidilmesi sağlanacak. Kat bahçelerinin bir merdiven gibi sıralandığı projede 8 farklı suit seçeneği yer almaktadır. Her türlü konfor ve sosyal donatıların yer aldığı projede 355 adet residence konforunda suit bulunmakta.

   
       Ottomare Suites projesinin kaba inşaatını daha öncede Sinpaş Yapı'nın Bosphorus City projesinde karşımıza çıkan Dost İnşaat yapmıştır. Dış cephe giydirme ve teras bahçeleri açılır doğrama sistemlerini ise Zorlu CenterNish İstanbulFolkart Towersİstanbul Sapphire gibi projelerde adını duyduğumuz Dekoral Alüminyum yapmıştır. Dekoral Alüminyumun imalat ölçmeleri ve 3 boyutlu kaba imalat rölövelerini ise Şahin Harita yapmıştır.


Ottomare Suites Proje Künyesi:

Statik Proje: Büro Statik

Mimari Proje: Evrenol Architects

Mekanik Proje: Detay Mühendislik

Elektrik Projesi : Optimum Proje


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder