19 Eylül 2013 Perşembe

RAMADA PLAZA TEKSTİLKENT


İstanbul Esenler’de TEM otoyolu üzerinde Tekstilkent Plazalarının karşısında 2.846 m²'lik parsel alanı  üzerinde 5 yıldızlı bir iş oteli olarak İlbak Holding tarafından yatırımı yapılmış  2013 yılı Mart ayında  müşteri kabulüne başlamıştır. Reklamcılık ve medya sektörlerinde faaliyet gösteren İlbak Holding’in Business Otel tarzı ile hayata geçirilmiş ilk turizm yatırımıdır. Otel; 65 ülkedeki  7 bin 190 oteli ile dünyanın en büyük otel grubu Wyndham Hotels Group'a ait olan Ramada Worldwide'ın üyesi olarak faaliyete geçmiştir.



Ramada Otel  dört bodrum kat, zemin kat, bir asma kat ve 15 kattan oluşmaktadır. Dördüncü bodrum katta otopark ve teknik hacimler yer almıştır. Üçüncü bodrumda yine kapalı otopark alanının yanı sıra çamaşırhane, terzi  vb. servis odaları, bay ve bayan soyunma odaları bulunmaktadır. İkinci bodrum katta ise yiyecek soğuk hava depoları ve temizlik malzemeleri  depoları, teknik servis ofisleri ve mekanik atölye ve yine otopark olarak kullanılacak alanlar vardır. Birinci bodrum katta görsel ve işitsel ileri teknoloji ürünleri  ve kablosuz internetle  donatılmış  8 adet toplantı salonu ve fuaye bulunmaktadır. Binanın zemin katında büyük bir lobi ve resepsiyon ile restorant ve kokteyl salonu yer almaktadır.



Ramada Plaza Tekstilkent,  30 Executive Suit, 16 Corner Suit,  3 engelli konuk odası olmak üzere toplamda  309 adet  oda  ile hizmet vermektedir. Tüm odalarda standart olarak Plazma TV , klima , mini bar ,mermer banyo ve 24 saat oda servisi hizmeti verilmektedir.   Ramada Plaza Tekstilkent otelde  ayrıca  sigara içilen ve içilmeyen kat seçenekleri , açık ve kapalı iki havuz , SPA , fitness , hamam , kadın ve erkekler için ayrı buhar odası , sauna , dinlenme alanları  bulunmaktadır.

Ramada Plaza Tekstilkent Otel Proje Künyesi:
Yatırımcı : İlbak Holding
Statik Proje : Cenk Terzioğlu
Mimari Proje : M-Ofis Mimarlık
Elektrik Proje : Akyar Mühendislik
Mekanik Proje : Beta Teknik

Dış Cephe Ölçmeleri: Şahin Harita

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder