25 Mart 2013 Pazartesi

MUDURNU SEHAKÖY EVLERİ


Seha Köy Evlerinde ağaca röperlenmiş poligon


   Mudurnu Seha Köy Evleri; İstanbul ve Ankara'nın tam ortasında Akyazı - Göynük - Mudurnu üçgeninin ortasında yer alan Çevreli köyü yakınlarında yapımına başlanan '' Tatil Köyünde değil ; Köyde tatil'' gibi iddialı bir slogan ile satışa çıkmış çok farklı bir konsepte sahip devremülk projesidir. 



   Proje içerisinde çocuk oyun alanları ve göletin yanısıra köy yaşamı içersinde olmanızı sağlayacak kümes hayvanları, küçükbaş hayvanlar ve büyükbaş hayvan barınakları yer almaktadır. Ayrıca bu doğal ürünlerin satış yeride vardır. Gözünüzün önünde büyüyen o güzel hayvanların yumurtaları ve sütleri ile besleniyorsunuz. 


   Mükemmel bir doğa manzarasını balkonunuzdan seyredebileceğiniz aynı zamanda arka tarafta bulunan ormanlık alanda rahatça doğa yürüyüşleri yapabileceğiniz bol oksijen deposu bir yer.


   Mudurnu Seha Köy Evleri; Abant, Sünnet ve Çubuk gibi doğa harikası göllere ve  Fatih Sultan Mehmet tarafından 1464 yılında yaptırılmış ünlü islam büyüğü Akşemseddin'in türbesinin bulunduğu Göynük'e çok yakın konumdadır.


   Çocukların köy hayatını tanıması ve doğal yaşam ile iç içe tatil yapmaları için düşünülen projeyi Harita Mühendisi Nevzat Demey hayata geçiriyor.


   İki katlı ve eski taş köy evleri konseptinde uygulanacak devremülk fiyatları 16000-24000 aralığında mevsimsel olarak değişmektedir.


Proje hakkında daha detaylı bilgiyi www.sehakoy.com internet adresinden bulabilirsiniz. İstanbul satış ofisi telefonu ise : 0212 6070533