1 Ağustos 2013 Perşembe

NİSH İSTANBUL


    İstanbul Çobançeşme'de Basın Ekspres yolu bitişiğinde Atatürk Havalimanı ve Dünya Ticaret Merkezi ve Fuar alanına çok yakın bir konumda bulunmaktadır.  Arsa sahibi olan;  Halkalı Ihlamur Evleri, Ünalan Evleri ile Kiptaş Silivri ve Maltepe Konutları'nı yapan Özyazıcı İnşaat firması ile Bursa Zafer Plaza, Tourium AVM, Mall of İstanbul gibi projeleri yürüten Torunlar Gayrimenkul tarafından yapılmıştır.




        Proje; 32.889 m² arsa üzerine 135.291 m² inşaat alanında 4 adet 17 katlı bloktan oluşmaktadır. Blokların 3 tanesi residans diğeri ise ofis olarak ayrılmıştır. Ayrıca giriş kısmında 47 mağazadan oluşan ve area ismi verilen bir alışveriş merkezi bulunmaktadır. 67 ile 186 m² arasında değişen alanlara sahip 585 konut ve 63 adet ofis bulunmaktadır. Projenin sosyal alanlarında fitnes merkezi, yüzme havuzu, tenis ve voleybol sahaları yer almaktadır. 
       Nish İstanbul dış cephe cam kaplama işlerini İstanbul Sapphire ve Zorlu Center gibi projelerinde imalatlarını yapan Dekoral Alüminyum firması yapmıştır.


Nish İstanbul Proje Künyesi :

Mimari Proje : Alpar Mimarlık

Statik Proje : Yapı Teknik İnşaat ve Proje

Elektrik Proje : Özyazıcı İnşaat ve Elektrik

Mekanik Proje : Tanrıöver Mühendislik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder